BMW COLLECTION.

BMW COLLECTION.

BMW butik ürün koleksiyonlarının merkezinde BMW Collection ürünleri bulunur. BMW Collection kreasyonunun tasarım konsepti, modern, işlevsel ve her zaman iyi bilinen BMW tasarımına dayanır. Minimalist, zamansız ürünler, akıllı işlevler sayesinde günlük yaşamda daha fazla özgürlük sağlar.

Ürün yelpazesi, BMW hayranları için büyük bir BMW logosuna sahip BMW Logolu T-Shirt gibi yaşam tarzı ürünleri ile içerir. Güçlü, uyumlu renkler, modern, kendine güvenen bir tarzın altını çizmektedir. Son zamanların trend rengi olan kum beji ve gece laciverti gibi zarif tonların yanı sıra turuncu detaylar da etkileyici bir görünüm sağlar.

BMW COLLECTION.

Koleksiyonun öne çıkan özellikleri arasında erkekler ve kadınlar için BMW Soft Down Ceket ve BMW böbrek tasarımına sahip BMW Chronograph saat sayılabilir. BMW, yaşam tarzı aksesuarlarında da yenilikler sunar. Sıcak içecekler için popüler BMW Thermal Mug’un yanı sıra, müsli ya dasıcak yemekler için kullanılabilecek BMW Lunch Cup Thermal günlük yaşamda kullanılabilecek fonksiyonel ürünlerdendir.

Butik Bilgiler Haziran 22, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.