Plugged to Life serisi ile BMW Motorrad, günlük motosiklet sürüşleri için en uygun olan ve motosikletinizden indiğinizde bile günlük kullanım için kesinlikle uygun kalan pratik ve şık ürünler sunar. Burada en özel ürünümüz, günlük işe gidip gelmek için mükemmel bir takım olan Barcelona GTX takımıdır.

BMW MOTORRAD RIDER GEAR COLLECTION 2022.

Never Stop Challenging serisinde, M Pro Race Comp deri tek parça takımdan Sidepod AIR ceketine kadar tüm yeni ürünler artık tutarlı ve fazlasıyla heyecan verici bir tasarıma sahip.

Soulfuel serisi, motosikletler ve sürücüleri için havalı kıyafetlere sahiptir. Bu seri özellikle Retro yarışçı stili sayesinde etkileyici bir görünüme sahiptir. Erkekler ve kadınlar için Schwabing ceket ve yeni Moabit ve Kreuzberg kot pantolonlar öne çıkanlar arasındadır.

BMW MOTORRAD RIDER GEAR COLLECTION 2022.

Ride and Share serisi, yeni yorumlanan “Make Life a Ride” stiliyle birleştirilmiş yeni ekipmanlardan oluşur. Klasik Atlantis takımı da burada yeni Furka takımına dönüşmüştür.

BMW MOTORRAD RIDER GEAR COLLECTION 2022.

Tekerlekler üzerinde bir sonraki macerayı bekleyemeyenler için Spirit of GS serimize yapılan yeni eklemeler, fonksiyonel giyim alanında bazı olmazsa olmazları getiriyor. Bunlara GS Rally GTX kıyafeti (ilk kez kadınlar için de) ve GS Rally AIR kıyafeti dahildir.

Yeni ürünlerin tüm detaylarını ilerleyen yazılarımızda bulabilirsiniz. Detaylı bilgi almak için buradan iletişime geçebilirsiniz.

Butik Bilgiler Temmuz 07, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.