Above and Beyond Koleksiyonu, sizi her yere götürmek ve her şeyi üstlenmek için tasarlanmıştır. Yeni Land Rover Defender’dan ilham alan seri, her şeye hazır olması gereken spontane maceracılar için şık ve güçlü estetik algısını son teknoloji ile birleştiriyor.

LAND ROVERxMUSTO: ABOVE AND BEYOND COLLECTION.

Land RoverxMusto koleksiyonu Yeni Land Rover Defender gibi dayanıklılık ve yetenek için üretilmiştir. Dünyadaki en heyecan verici ve zorlu yerleri keşfetmek için markaların uzmanlığına ve ürünlerine güvenen bir kitle için tasarlanmıştır. Musto'nun teknik kumaşlardaki ileri düzey bilgi birikiminden yararlanan koleksiyon, en zorlu ortamlara bile dayanacak şekilde tasarlanmıştır.

Musto'nun mirasına sadık kalan giysiler, Gore-Tex, PrimaLoft® Black Eco ve PrimaLoft® Aerogel gibi en zorlu koşullara bile dayanabilen kumaşlara ve son teknolojiye sahiptir. Kullanıcıları her ortamda hazırlıklı olmak için ihtiyaç duydukları şeylerle donatır.

LAND ROVERxMUSTO: ABOVE AND BEYOND COLLECTION.

Koleksiyon, kullanıcıların ceketi saniyeler içinde sorunsuz bir şekilde yeleğe dönüştürmelerini sağlayan YKK Quickburst fermuar teknolojisine sahip Rodinia hibrit ceketi içerir.

Ceket ayrıca, sıcaklık, konfor veya esneklikten ödün vermeyen kuş tüyüne sürdürülebilir ve hafif bir alternatif sunan ABD Askeri tarafından geliştirilen Primaloft® Black Eco'yu da içermektedir.

LAND ROVERxMUSTO: ABOVE AND BEYOND COLLECTION.

Ek özellikler arasında cep telefonlarını koruyan ve pil güçlerini daha uzun süre korumalarını sağlayan PrimaLoft® Aerogel astarlı cepler bulunmaktadır. Orijinal olarak NASA tarafından tasarlanan aerogel teknolojisi, %95 havadan oluşur ve insanoğlunun bildiği en hafif katıdır. Ekipmanınızı ekstrem durumlarda koruyan tam bir termal bariyer sağlar.

LAND ROVERxMUSTO: ABOVE AND BEYOND COLLECTION.

Koleksiyondaki termal ceket, kurtarma ekiplerinin zorlu arazide kullanıcıyı bulmasına yardımcı olan RECCO® entegre yansıtıcı antene sahiptir.

Mirovia dikiş mühürlü, her yere taşınabilir, her şeyi alabilir sırt çantası, kalitesi ve önemli gücü için seçilen 500D PVC malzemeden yapılmıştır. Ayrıca nemi dışarıda tutmak için ısıyla kapatılmış dikişlere sahiptir.

LAND ROVERxMUSTO: ABOVE AND BEYOND COLLECTION.

24 parçalık koleksiyondaki diğer ürünler arasında eldivenler, katlanır bir kürek ve benzersiz bir kemer bulunur. Kemer, bir ANSI COBRA tokası ve ultra sağlam dokumaya sahiptir ve Land Rover Experience tarafından gerçek dünya koşullarında kapsamlı bir şekilde test edilmiştir.

Butik Bilgiler Temmuz 28, 2022
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.