Her biri, birinci sınıf malzemelerle ve ayrıntılara gösterilen büyük özenle hazırlanmış hikayemizin bir parçası. Ve bu parçaların her biri çizim tahtasında farklı olsa da, arkasındaki fikir her zaman aynıdır. Onlara ilham veren SUV'nin mutlak lüksünü yansıtmak.

RANGE ROVER COLLECTION.

Land Rover tasarımındaki ekibimiz tarafından oluşturulan giysi ve aksesuarlar, deri döşemeden gösterge panellerinin döner kadranına kadar lüks araç iç mekanlarımızdan ipuçları alıyor.

Hem erkekler hem de kadınlar için bir şeyler sunan bir koleksiyon. Hepsi imza siyah deriden üretilmiştir. Her biri, hassasiyet ve kaliteyi kalbine yerleştiren Range Rover tasarım felsefesinin enfes bir yorumu.

RANGE ROVER COLLECTION.

Serideki diğer ürünler arasında Montegrappa for Range Rover kalemi, klasik kol düğmeleri ve bir şemsiye bulunur. Ayrıca, İngiliz tasarımcı Eyespace imzalı güneş gözlükleri. Her yerde hoş karşılanabilecekleri anlamına gelen sessiz bir farklılığa sahip aksesuarlar.

RANGE ROVER COLLECTION.

Butik Bilgiler Ocak 25, 2023
Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.