Otomobilinizde oluşan küçük hasarları gidermek için Borusan Oto Şubelerimizde sunduğumuz Kozmetik Hasar Onarım hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Otomobilinizin kaportasındaki boya gerektirmeyen göçük düzeltmelerini, plastik parça lokal boyama işlemlerini ve jant onarımlarını Borusan Oto güvencesi ve uzmanlığıyla, kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • KOZMETİK ONARIMIN AVANTAJLARI
  • Klasik yöntemlere göre çok daha düşük maliyetli ve kısa süren bir onarımdır
  • Parça değişimi veya boya malzemesi gerektirmez.
  • Çevreyi korur. Kimyasal atık oluşmasını engeller
  • Otomobilin değer kaybı minimize edilir.

Kozmetik Onarım

 

Hizmet Bedeli

Açıklama

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

4.100 TL + KDV

5.500 TL + KDV

Gövde üzerindeki 5 cm'e kadar boya hasarı olmayan göçüklerin boya işlemi uygulanmadan onarımıdır.

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

5.400 TL + KDV

6.500 TL + KDV

Plastik parçalar üzerindeki 30 cm'e kadar çiziklerin lokal olarak boyanmasıdır.

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

4.100 TL + KDV

4.800 TL + KDV

Jant merkezinden maksimum 5 cm uzaklıktaki ve 1 mm derinliğindeki hasarların onarılıp jant yüzeyinin boyanmasıdır.

Plastik Parça Onarımı

 

Hizmet Bedeli

Açıklama

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

4.800 TL + KDV

6.100 TL + KDV

Plastik parçalar üzerindeki 5 cm'e kadar yırtık ve 3 cm'e kadar parça kopmaları onarımıdır.

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

6.100 TL + KDV

7.800 TL + KDV

Plastik parçalar üzerindeki 10 cm'e kadar yırtık onarımıdır.

BMW ve MINI

Jaguar ve Land Rover

4.800 TL + KDV

6.100 TL + KDV

Plastik parçalar üzerindeki 10 cm'e kadar yüzey deformasyonlarının onarımıdır.

Kozmetik Onarım Randevusu İçin Tıklayınız.



Boyasız Göçük Onarımı

Dış darbeler sonucu araçların kaporta aksamları üzerinde meydana gelen ve boyası zarar görmemiş 5 cm çapına kadar kaporta göçükleri ve boyası zarar görmemiş çapı 5 cm'yi aşan ama teknik olarak onarılabilen kaporta göçükleri özel el aletleri boyaya zarar vermeden düzeltilebilmektedir.

Boya gerektirmeyen kaporta göçük düzeltme işlemi, kaporta onarımı ve boyama yapılmadan gerçekleştiğinden dolayı onarımın kalitesi göçüğün bulunduğu konum ve boyutuna göre değişkenlik gösterebilmektedir.

Düzeltme işleminden tatminkâr bir sonuç alınabilmesi için kaportada göçük bölgesindeki alanın uzamamış ve boyanın zarar görmemiş olması gerekir. Daha önce hasar görmüş, macunlanıp boyanmış sac veya alüminyum alaşımlı paneller üzerindeki göçüklerin giderilmesinde bu teknik kullanılmamaktadır. Araç kaportasında ulaşılamayan veya arkası kapalı olan; kapı direkleri gibi bölgelerdeki göçükler bu hizmetin kapsamına girmemektedir. Boyasız kaporta göçük düzeltme işleminde, üzerinde göçük bulunan panelin arkasına özel aletlerle ulaşılır dışa doğru masaj yöntemi ile göçük düzeltilir. Üretilen araçların panel arkalarına ulaşılabilme oranı % 85-90 mertebesindedir. 5 cm çapında bir göçüğün düzeltme süresi, bulunduğu konuma ve şekline bağlı olarak değişebilmektedir. Kaliteli bir onarım için, bir parça üzerinde yalnızca üç göçük düzeltme işlemi yapılabilmektedir.


Plastik Parça Lokal Boyama

Otomobillerin boyasındaki çizikler bütünlüğü bozar ve son derece çirkin görünebilirler. Modern çizik onarım teknikleri ile boyalı plastik parçalarda 30 cm uzunluğuna kadar oluşan çizikler kısa bir sürede lokal uygulama ile yüksek kalitede onarılabilmektedir. Uygulama boyanın cinsine, rengine, hasarın yerine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişebilir. Renk uyumu riskli olan bölgelerde ve renklerde (metalik ve sedef boya cinslerinde) uzmanlarımızın yorumuna bağlı olarak parçanın tamamının boyanması ve/veya verniklenmesi tercih edilebilir.

Plastik parça lokal boya işlemi sadece boyalı plastik parçalarda yapılabilmektedir. Kaliteli bir onarım için bir parça üzerinde yalnızca iki lokal boya işlemi yapılabilmektedir.


Jant Onarımı

Jant Onarımı kapsamında, jant merkezinden maksimum 5 cm uzaklıktaki ve 1 mm derinliğe kadar olan hasarlar için jantın dış yüzeyi özel boya tekniği ile boyanarak yenilenirler. Güvenlik nedeniyle jantın biçimini bozacak ve jantı güçsüzleştirecek işlemlerin yaptırılması tavsiye edilmemektedir.

Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar

Yakında Sizlerle

Hizmet verdiğimiz tüm markalarımızın butik ve aksesuar ürünlerini inceleyip satın alabileceğiniz Borusan Oto Online Butik ve Aksesuar platformumuz çok yakında sizlerle!

Borusan Oto E-Bülteni

Borusan Oto’dan ve temsil ettiğimiz markalardan en son gelişmeleri, heyecan verici yenilikleri ve özel fırsatları paylaştığımız aylık Borusan Oto E-bülten’ini keyifle okumak için formu doldurarak üye olabilirsiniz.


Kişisel verilerinizin işlenmesi hakkında aydınlatma metnini buradan inceleyebilirsiniz.